Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2011 09:57 - Арийците - падналите ангели от митовете.
Автор: narrep Категория: Други   
Прочетен: 2367 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.04.2011 10:34


Като се има впредвид , че нацистките НЛО астронавти от бъдещето прилагат евгеника за да създадат и поддържат управляващото ядро на "Слънцето", което разбираме от нацисткия адепт Томазо Кампанела в "Градът на слънцето",а евгеника означава буквално облагородяване(в случая на човешката раса) - ариите(т.е.благородни) са евгенично създадена раса от "облагородени".
Арийците имали знания за космоса - за космически кораби, машини и оръжия. Преданията за т.н. вимани  - летящи колесници и пр.
Арийците поддържат теорията за расовото общество и за определящата роля на наследствеността изразени в кастовата система разделяща хората уж по качества. Намало по течък грях от нарушаване на принципа за чистота на кастовата кръв. Вероятно следвали модел установен от евгениката на НЛО астронавтите.

Арийците се наричали само един народ с клон в древен Иран - ирански арии и основен клон в Индия. Ариите до голяма степен били асимилирани от местното население. Ариите не са изобщо индоевропейците, а само един от тези народи.

Вероятно те били свързани с потомци на астронавти пратени на Земята с някаква мисия. Вероятно да наложат своя модел на развитие. Да завладеят земята един вид.
Така че ариите били нефилими(синове на паднали ангели според митологията) част от някакъв нацистки план.
Вероятно трябвало да служат като носители на пронацистка култура - например разпространяване на техен модел обществени отношения в комбинация с разпространяването и предаването на научно-технически знания, които да гарантират бързото развитие на цилизацията им. Това навярно трябвало да провали китайските планове за завладяване на света и дори евентуална инвазия.
Любопитно е че нахлуването на ариите в Индия се свързва с употребата на супер-оръжия Мохеджо Даро например има следи от експлозия подобна ядрена(но навярно не е ядрена а някакво друго оръжие с подобна мощ). Впрочем в Индия са открити и два скелета с облъчени с радиация 50 пъти над нормата, което показва, че са използвали и ядрени оръжия. Такива оръжия не са били на разположение на пастирите арии, които са били предвождани от същинските арии. Това е станало с небесна поддръжка от корабите на астронавтите, които разчиствали пътя на своите. Това се отразява и в редица митове за участие на богове с небесни оръжия в земните битки и получаването на невесни оръжия и колесници от земни герои за да ги употребят в тези битки.
В последствие небесната помощ била прекъсната вероятно под натиска на конкуретните астронавти - китайските НЛО.
Разбира с течение на времето, тъй като ариите на земята нямали на първо време възможност да развият техническа цивилизация, знанията им упадали, губели се и придобивали формата на митове. Така достигат до нас.


Тагове:   НЛО,   ангели,   арии,   арийци,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: narrep
Категория: Други
Прочетен: 197368
Постинги: 96
Коментари: 0
Гласове: 72
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930