Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2011 11:36 - Дяволите плеядинци НЛО
Автор: narrep Категория: Други   
Прочетен: 2243 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 07.05.2011 11:37


Популярните сред сатанинските адепти плеядинци НЛО космонавти дошли от бъдещето нямат нищо общо със Плядите.
Терминът плеядинци те използват в смисъл на отбрани.
Колкото до така наречените плеядинци(т.е. отбрани) или златните(деви - инд.мит.) - това са онези фашизоидни илюминати от "Златния милиард". Сещате се  - планът за съкращаване на излишното население и оставане само на избраните, които да завладеят Земята.
Златните са в смисъл като Златната младеж - златните са богатите, класата, знатните. Тва са илюминати, които искат да завладеят всичко, целия свят.
Те искат да формират в бъдещето Нов Световен Ред и да завладеят света като ликвидират всикки излишни и да оставят само покорни слугински, робски елементи, коиот са им нужни като обслужващ персонал.
Златните в арийските езици - деви. В зороастизма дейви, а в християнството дяволи - това са дяволите. Те са от плът и кръв. Най-голямата измама на дявола е че го няма, втората е, че е безплътен(защото те са хора, които се отличават от нас само по това, че са лоши, те не са по-силни от нас) Всъщност проявите на безпътни "демони" са резултат от използваното от дяволите(да ги наричаме с приетото по нашенски име) психотронно оръжие. С което заблуждават хората и се опитват да отнемат душата им - т.е. свободната им воля, тъй като марионетката жертва на майнд-контрол няма собствена душа - свое съзнание, а е живо зомби.

Дяволите искат да отнемат вашата душа. Те искат само завладеят душите ви. Баламосват ви с приказки за любов за да приспят съзнанието ви. Любовта е въпрос на дела, а не майнд-контрол и окултни практики. С тях с тази дяволска "любов" само подчиняват съзнанието ви.

Дяволите, илюминатите се стремят да ви унищожат за да завладеят земята.
Те се разяждат бавно човечеството с разврат, разрушение на семейството, наркотици, алкохолизъм, педерастия, алчност, капитализъм, изпростяване, затъпяване и промивка на мозъците. Тези язви бавно погубват обществото и хората. Те ги разпространяват като мода сред населението и гледат, как бавно то се самоунищожава. Това е част от техния план. План за завладяване на света.
Не бива да се хващате на измамите им, защото езикът им е сладък като мед, но крие опасна отрова.

Няма любов при окултизма. Няма любов в привидния "хуманизъм", който разпостранява язвите на обществото и не се бори срещу тях.
Това са дяволските измами - Гибелното творение на илюминати от настоящето на земята и бъдещето на космоса - Отровата, която погубва света и ще го погуби, ако не бъде спряно разпространението й сред хората.
Те искат да ни унищожат за да "наследят" земята.
Не им позволявайте да осъществят пъклените си планове за унищожение на човечеството и завземане на Земята.

Помнете, както и да се нарече дяволът - плеядинец, илюминат или прочие той си остава дявол.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: narrep
Категория: Други
Прочетен: 197436
Постинги: 96
Коментари: 0
Гласове: 72
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930