Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2011 09:29 - Нацистите НЛО астронавти дошли от бъдещето са привлекли Никола Тесла
Автор: narrep Категория: Други   
Прочетен: 1592 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.05.2011 09:47


Нацистите НЛО астронавти дошли от бъдещето са привлекли Никола Тесла на своя страна.
Той е Господарят на Мълнията. Наречен така заради мълнията, която получил при своите опити.
Той е космонавтът познат като бога на мълнията, гръмотевицата от германската митология - Тор или Донер (букв. Гръмотевица).
Той е техен оръжеен конструктор.
В митологията на централноамериканските индианци Тесла е Тескалитпока. Богът медиум, който можел "да узнава сърцата" на хората. Тесла наистина е известен като медиум, друг е въпросът дали наистина е можел да чете мисли.
Благодарение на Тесла нацистите успели да надвият над "Сините дракони" и Кукулкан(Пернатия змей). Надвият е силно казано. По-скоро е установен паритет на силите. Така че нито драконите нито нацистите да имат надмощие и да завладеят Земята. Иначе преди около 5000 години драконите и СССР били спечелили надмощие над нацистите, но разногласията предизвикани от претенциите на Ленин и вероломството му спрямо драконите(предизвикано от ционисти и илюминати) помогнали на нацистите да си върнат позициите.
Иначе Тесла е гениален учен, но войната си е война. Как се е озовал на стараната на нацистите, обаче не е ясно. Не се знае, как са го привлекли.
Очевидно нацистите дошли от бъдещето са станали по-конструктивни и не се ръководят от расови предразсъдъци особено за такива учени и специалисти.
Освен това Тесла е сърбин, а не евреин. Така че дори правоверните нацисти можели да го приемат без проблеми. (Според Хитлер славяните са тор за арийската раса, значи може да се "наторява" с тях висшата раса.)
Да не забравяме че Тесла е страдал от потискането на свободната енергия и други негови открития от американската финансова олигархия и енергийни монополи , която е основно от еврейски произход.
Разбира се в основата на проблема е капитализма, но националсоциалистите не са класически капиталисти. Така че явно нямат проблеми с Никола Тесла и са го привлекли на своя страна.

Сигурно и драконите щяха да са станали нацисти, ако не им харесваше реда при нацистите. Нацистите третират хората като добитък и да разчиташ на такива не можеш.
За това драконите са останали свободни и независими, макар пътят на свободата и независимостта да е труден.



Тагове:   НЛО,   нацисти,   астронавти,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: narrep
Категория: Други
Прочетен: 196835
Постинги: 96
Коментари: 0
Гласове: 72
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031