Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2011 18:37 - Как да летим към звездите
Автор: narrep Категория: Други   
Прочетен: 892 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.04.2011 10:02


Разбира се НЛО са блокирали открития космос и дори полетите да Луната не стават без дяхното благоволение. Така ако една страна не е в съюз с НЛО космонавтите дошли от бъдещето, не може да лети в откития космос, а само в околоземното пространство. Но дори и това може да стане, ако някоя страна е във вражда с тези астронавти.
Така Израел е възпиран от нацистите, а КНДР от драконите, с които управляващите севернокорейски илюминати са влезли в конфликт. За това опитите тези страни например да издедат космонавт и съответно спътник се пресичат от НЛО.
Така ако не е в съюз с китайските, нациските или драконите астронавти дошли от бъдещето, една страна не може да лети в открития космос, дори да има нужната техника. За това Земята е откъсната от космоса, тя е под блокада и изолация от НЛО коиот се борят да я завладеят. Тяхната междуособица превръща Земята в изолирана спорна зона, в която е използват различни подмолни и тайни средства за завладяване. Така че наличието на технологии е безполезно, ако нямаш подкрепата на някоя от космическите сили.

Американските военни неофициално признават наличието на следните пришълци от бъдещето: Германски нацисти - орли, националболшевишки Съветски Съюз и монголоидни(китайци).

Създаване на изкуствен гравитомагнетизъм (ИГМ) чрез специални призми осигуряват постояннен светлинен кръгов поток чрез вътрешно отражение и се зареждат със помощта на друг тип призми/оптични системи и лазер.
Така се изкривява пространството и космическите кораби го предоляват без ограничението на скоростта на светлината.
Гравитомагнетизмът е част от Общата теория на относителността(ОТО). Той присъства в уравненията на Кер за решението на ОТО за въртящи се маси.

Пътуванията във времето са невъзможни,но може времето да се сондира - да се материализират обекти от миналото и бъдещето в настоящето!
Променя се само локалното време в силно гравитационно поле.
Материята е вълнова функция (по Шрьодинген) или материални вълни(пак по квантовата механика)!
Материята се разглежда като наслагване на тези вълни, а светът като интерференчна картина подобно но холограма от материални вълни, така всяка част от света съдържа цялото в себе си като вълни - като холограма! бъдещото й състояние съществува като предшестващи вълни, миналото също е включено в нея - в изкривеното пространство(увеличена гравитация) тези вълни се ускоряват или се увеличава честотата им (Теория на относителността) променя се наслагването на материални те вълни(ускорява се) и бъдещето се материализира в настоящето, така са получени образи(фотони) от бъдещето и дори някои предмети!
Проучванията показали, че бъдещето е разновариантно, а не точно определено!
Съществува и обратния процес, ако има предмет в гравитационното поле и неговите материални вълни се разпространяват в посока навън от гравитационно поле, а те съдържат целия свят с повече подробности за по близкия, материалните вълни се забавят при движението от вътре навън в гравитационното поле и може да се материализира миналото(вълните при наслагването си изостават от настоящето си състояние).
Тази технология се използва от космическите цивилизации и за:
- прогнозиране на бъдещето и проучване на миналото
- производство на копия от образец, включително готови заредени оптични системи призми за ИГМ и дори цели космически кораби.
- възкресение на мъртвите и реставриране на унищожени обекти
- реставриране на повредени обекти, изцеление и подмладяване на живи хора
- възстановяване на изразходвани запаси, горива, зареждане на призматични оптични системи за ИГМ и др.
- създаване на изкуствена гравитация и др.

Идването на НЛО астронавтите от бъдещето се обяснява с действието на Черните дупки.


Тагове:   НЛО,   космос,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: narrep
Категория: Други
Прочетен: 196826
Постинги: 96
Коментари: 0
Гласове: 72
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031