Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2011 09:05 - История за Атлантида. НЛО в космоса и на Земята, тайни бази на НЛО.
Автор: narrep Категория: Други   
Прочетен: 1530 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 14.04.2011 11:31


Има две известни НЛО бази на астронавти дошли от бъдещето в Централна Америка.
Едната е група бази в района на Бермудския триъгълник. Нарича се "Атила", в старогръцка версия Атлас (Атлант).
Другата база е в Долината на Мълчанието. Нарича се "Дуло". (Тула)
Както вече се досетихте, тези бази са на български астронавти от бъдещето. Това са бази на български националисти. Направени са за да отблъскват съветските или комунистически астронавти от бъдещето.
Българските националисти НЛО астронавти са били в определен период конфликт с нацистите астронавти "арийци", защото последните на ги смятали  за висша раса. Това принудило космическите им сили да се оттеглят в Плеядите. От тогава тези националисти се наричат плеядинци т.е. отбрани, защото наистина са отбрани - нещо като опит за създаване на висша подобни на нацистките.
Когато нацистите се сблъскали с крилатите дракони, змейове, те подновили отново съюза си с плеядинците за да ги използват срещу драконите, защото драконите също са от български произход, но са комунисти. Дори били съюзници на  съветските НЛО космонавти от бъдешето.
Всъщност точното име на драконите е "Сините дракони" - название на българските космически сили (комунисти). Докато българските националисти астронавти се наричат "Орли" (като българските ВВС през ІІ. св. война)
Нацистите са били отблъсквани от съветските астронавти и от драконите. Най-вече от драконите, ако съдим по омразата им към драконите.
Съветския съюз и драконите влизат във война. Космическия Съветски съюз бил империалистически и се стремял да смазва и поробва своите събратя съюзници - политика на "ограничения суверенитет". Така притеснени от засилването на драконите, съветските космонавти вероломно ги нападнали.
Накрая "Сините дракони" унищожили съветските сили в космоса.

Нацистите.
Българските нациналисти отначало били създадени и покровителствани от тайните нацистки групи.
Мислите ли че нацистите след Втората световна изчезват.
Не. Те още преди войната се установяват в Южна Америка. Там бягат много нацисти след войната, защто имало установено тайно нацистко присъствие. Нацистите изградили тайни бази там. Третият райх имал опит в изграждането на подземни бази и дори на цели подземни заводи. Това било срещу въздушни нападения, но стават отлично и за укриване от чужди очи.
Нацисткото общество в Ю.Америка не е заровило томахавката на войната и чака своя час. Възраждането на нацизма е тяхната цел. Те размолагат с големи богатства, финансови и мариални ресурси, прехвърлени от Третия райх и умножавани с подходящи инвестиции.
От тези нацисти тръгват и нацистите дошли от бъдещето. От тях идват българските нацисти - Волен и др., които се създават от техните тайни общества. Видимия неонацизъм е върха на айсберга.
Нацистите се подкрепят тайно от капиталистическата класа. Например американските капиталисти, като средство срещу комунизма и народните движения, срещу борещите се за свобода, срещу антиимпериалистичските и анти капиталистически движения(антиглобалисти) и др.
Нацизмът е жив, спете спокойно деца.

Българските нацисти със съдейстието си за разрушаването на комунизма в България помогнаха и помагат за разрушаването на страната и нейното унищожение. Те са предатели на родината. Превърнали са се в маша на нацистите за осъществяване на тяхната политика и планове за света.






Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: narrep
Категория: Други
Прочетен: 196828
Постинги: 96
Коментари: 0
Гласове: 72
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031