Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2011 09:18 - Юдео-масоните и ционизма са дело на Китай
Автор: narrep Категория: Други   
Прочетен: 2179 Коментари: 0 Гласове:
1



Така наречените "сиви" извънземни са всъщнност китайски астромавти дошли от бъдещето, а бъдещето принадлежи на Китай, спор няма. Разбира се те не са единствените космонавти идващи от там.
Китайските НЛО космически обиталища са известни още и като обител на Червена звезда - китайския рай - обител на предците. Защо е обител на Червена звезда е ясно. Червената звезда е символ на КНР.

Именно китайците създават древния юдейски ционизъм и прамасонство.Разбира се в древния си вариант. Съвременния ционизъм се появява през ХІХв.
Целта на тази операция да се създаде народ и организция еманация на капитализма и крепители на капитализма.
Символите на юдео-масонството - пергелът и екерът са китайски символи на ин и ян. С други думи масоните се ръководят от китайците.
За евреите Карл Маркс казва, че трябвало да се еманципират(освободят) от еврейството:
“Да разгледаме действителния, земния евреин – не религиозния евреин, както Бауер – а обикновения евреин. Нека не търсим тайната на евреите в тяхната религия, а да потърсим тайната на религията им в истинския евреин. Каква е светската основа на юдеизма? …Практическа нужда, личен интерес. Каква е светската религия на евреина? Пазарлъкът. Кой е светският му бог? Парите. Много добре! Еманципацията на търгашеството и парите, а следователно и на практическото, действително еврейство, ще бъде еманципацията на нашето време… в края на краищата, еманципацията на евреите е еманципация на човечеството от еврейството.”)

Целта разбира се избрания народ да бъде веригата, с която е вързан съперника(противника - сатан на евр.) на китайците - Запада. Капитализмът ограничава развитието на обществото, икономиката, науката и техниката. Например капитализма спира развитието на алтернативните енергийни технологии - на свободната енергия и др. Така целта е да се задъжи развитието на Запада докато комунистически(всъщност реално днес е фашиски) Китай напредва и завладява света.
Разбира се веригата се задейства в етапа на капитализма. Тогава евреите завладяват света като еманация на капиталистическата, финансова класа.
Така евреите няма да завладеят света - те вече го владеят, откакто капитализма е победил.
Разбира се изпълнява се обещаното от китайския "бог" на евреите - да завладеят света и да получат световното богатство, само дето китайците не са казали на евреите, че това не е завинаги. Капитализмът не е вечен, а доминацията на евреите е само докато китайците завладеят света. Тогава господари няма да бъдат евреите, а китайците. А евреите ще бъдат излекувани от еврейството за да се впишат в новия свят.
Китайските НЛО астронавти са обещали на евреите, че ще поставят на всеки белег(чип?)) и ще ги настанят в нова земя(друга планета?) Това прилича на настаняване в резерват или по-скоро на заточение с лек режим.

Разпространението на комунистически и социалистически идеи сред евреите под религиозна форма - есеиство и християнство или под светска форма - социализъм и комунизъм е опит да се неутрализира китайската капиталистическа и финансова "окова" с която е окована западната цивилизация. Това е дело на НЛО астронавтите съперници на китайските астронавти от бъдещето, вероятно от европейски произход.

Имали са основателни причини да го правят, тъй като световния ционизъм има сериозен принос в съсипването на комунизма. Не и Китай, рабира се. Китайците си знаят интереса за разлика от европейците и дори еврейте, които са станали  маша на китайския империализъм.


Тагове:   НЛО,   масони,   ционисти,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: narrep
Категория: Други
Прочетен: 197433
Постинги: 96
Коментари: 0
Гласове: 72
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930